ANUNȚ

 

Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” organizează în data de 28.09.2021, ora 13.00 concurs profesori calificați pentru ocuparea  a 504 ore vacante de fizică.

Dosarul cu actele specificate în anexa 1 la Metodologia de organizare și desfășurare a concursurilor de ocupare a posturilor didactice/catedrelor care se vacantează pe parcursul anului școlar în unitățile de învățământ preuniversitar de stat se depune la secretariatul unității din strada Domnească, nr. 169, telefon  0236/465551, până luni, 27.09.2021, ora 11.00.

Anexa 1 poate fi descărcată de AICI(click).

 

 

 

 

 

 

 

ANUNȚ POSTURI VACANTE

 

REZULTATE CONCURS ÎNGRIJITORREZULTATE CONCURS FOCHISTREZULTATE SELECŢIE DOSAREPOST VACANT FOCHISTPOST VACANT ÎNGRIJITOR

Anunț concusrs 1,5 posturi vacante de îngrijitorRezultate finaleRezultate selectie dosare  

POST VACANT MUNCITOR (CU ATRIBUȚII DE ȘOFER)

Rezultate finaleRezultate proba scrisăRezultate selectie dosare Anunţ IMPORTANT

Conform ordinului de ministru nr.3235/04.02.2021 începând de LUNI 08.02.2021 se vor relua cursurile pentru toate clasele (IX-XII). Conform statisticii DSP Galaţi, municipiul Galati se află în scenariul galben drept pentru care cursurile în format fizic (la şcoală) se vor desfăşura doar pentru elevii claselor terminale (clasele a XII-a şi clasa a XI-a profesională), iar pentru restul claselor (a IX-a , a X-a, a XI-a) orele se vor desfăşura DOAR în format ONLINE conform orarului.

Distribuţia pe săli a elevilor de clasa a XII-a şi clasa a XI-a P este următoarea

XII A - Sala 2 Extindere                                   XII D1  - Sala 5 Extindere                 XII N  - Sala 8 Extindere

XII B  - Sala 3 Extindere                                  XII D2  - Sala 6 Extindere                 XI P  - Sala 2 Corp A

XII C  - Sala 4 Extindere                                  XII M  - Sala 7 Extindere

 

Rezultate finale concurs pentru ocuparea postului de Secretar ŞefRezultate selecţie dosare concurs pentru ocuparea postului de Secretar ŞefAnunţ pentru ocuparea postului de Secretar ŞefRezultate finale pentu ocuparea postului de muncitor bucătărieRezultate selectării dosarelor pentu ocuparea postului de secretar șefRezultate selectării dosarelor pentu ocuparea postului de muncitor bucătărieAnunţ pentru ocuparea postului de Secretar ŞefAnunţ pentru ocuparea postului de muncitor bucătărieAnunţ pentru ocuparea postului de profesor de matematică 

Anunț IMPORTANT

Conform Odrinului 5617/23.09.2020 privind suspendarea cursurilor care presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar

Cursurile se suspendă  începând cu data de 25.09.2020 şi până în data de 29.09.2020 inclusiv, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice, în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secţiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă.


Mesaj la început de an școlar

2020-2021

Dragii elevi, trecem împreună prin provocări pentru care nu am fost pregătiți nici unii dintre noi și împreună, învățăm cum să facem față acestora.

Pornim în noul an școlar cu emoții, cu temeri, retrăind atât bucuria revederii, după o absență lungă de pe băncile școlii, cât și emoţia primei zile de şcoală, pentru cei care trec pentru prima dată pragul acestui colegiu.

Ne dorim să aduceți cu voi optimismul, încrederea și bucuria vârstei pe care o trăiți.

Sperăm că împreună vom înțelege necesitatea respectării, mai mult ca niciodată, a regulilor ce trebuie respectate pentru binele fiecăruia dintre noi dar și pentru binele celor dragi nouă.

Școala este pregătită să vă primească într-un mediu curat și ne dorim să fiți protejați și să vă bucurați de activitățile ce se vor derula pe parcursul noului an școlar.

Ne întâlnim, luni, 14.09.2020, cu elevii din clasele a IX-a, iar marți, 15.09.2020, cu ceilalți elevi conform programului afișat.

Vă dorim un an cu sănătate, împliniri şcolare şi profesionale, bucurii şi gânduri bune !

Colectivul Colegiului de Industrie Alimentară ”Elena Doamna”

 

 

Program școlar

14.09.2020 – ora 9 -10.30

 • 9A – Corp B – Terenul de sport – dirig. Ghețău Camelia
 • 9B – Corp B – Terenul de sport – dirig. Milia Ioana
 • 9C – Corp A – Sala de festivități – dirig. Ichim Violeta
 • 9D -  Corp A – Sala de sport – dirig. Moscaliuc Cornelia
 • 9E – Corp A – Parcul aromat – dirig. Anton Raluca
 • 9M – Corp A – Cantina Sala 1 – Dumitru Mihaela
 • 9N – Corp A – Cantină Sala 2 – Baston Elena
 • 9P – Corp A – Zona băncuțe, curte – dirig. Ciobanu Elena

15.09.2020

Corp A

Ora 9.00

 • Sala 1 cantină - XIA diriginte Ion Dana
 • Sala 2 cantină - XIB, diriginte Şaigău Carmen
 • Sala de festivități - XIC, diriginte Rusu Ştefania
 • Sala de sport - XID, diriginte Sandu Marian

Ora 8.30

 • Toți elevii claselor a XII-a în sălile de clasă conform planificării

Corp B

Ora 8.30-10.00

 • Grupele 1 –clasele a 9-a și a 10-a în  sălile de clasă conform planificării

10-11 Igienizare spații

Ora 11-12.30

 • Grupele 2 –clasele a 9-a și a 10-a în sălile de clasă conform planificării

16.09.2020 - conform orarului

Corp Extindere

 • Clasele a XII-a (100%)

Corp A

 • Grupa 1 – clasele a XI-a
 • Grupa 1 – clasele IXM,  IXN, XP, XIP

Corp B

 • Grupa 1 – clasele a IX-a ind. alim., IXP
 • Grupa 1 – clasele a X-a ind. alim și alim. publică

În atenția părinților și elevilor Colegiului de Industrie Alimentară ”Elena Doamna” Galați

Scenariul de organizare și desfășurare a activității unității noastre școlare care  a fost aprobat de către ISJ Galați este SCENARIUL GALBEN. Acest scenariu prevede participarea  zilnică a elevilor de clasa a XII-a, iar ceilalți din  clase a IX-a –XI-a prin rotație la 1 săptămână (grupa1 în săptămânile impare și grupa 2 în săptămânile pare), cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Având în vedere prevederile din Ordinul nr. 5487 din 31 august 2020, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/ instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru îmbolnăvirea cu virusul SARS-CoV-2, vă informăm că:


1. Activitatea școlii noastre începe  în data de  14.09.2020, după un program bine stabilit.


2. Elevilor li se va monitoriza, la venire,  temperatura cu  termoscanerul Toate clasele sunt dotate cu dezinfectant pentru mâini și coșuri pentru colectarea măștilor uzate.


3. Masca de protecţie este şi va fi purtată în sălile de clasă, în timpul deplasării prin unitatea de învăţământ sau în timpul recreaţiei (atunci când se află în interior şi în exterior). Schimbul măştii de protecţie între persoane este interzis.


4. NU se organizează  Festivitate de deschidere, ca în ceilalți ani. Părinții îi pot însoți pe elevi, doar până la poarta școlii.

 

5. Vor avea loc instruiri periodice: în prima zi de şcoală şi cel puţin o dată pe săptămână elevii vor fi instruiţi de către cadrele didactice în vederea respectării măsurilor de protecţie şi de prevenţie a infecţiei cu SARS-CoV-2.


7. Elevii trebuie să respecte distanțarea de 1 m între ei, pe întreaga durată a șederii lor la școală. Nu vor fi permise atingeri, îmbrățișări ori alte gesturi care implică vreun contact fizic.


8. Elevii își vor dezinfecta mâinile la intrarea lor în școală, în clasă, înainte și după folosirea toaletei și ori de câte ori va fi nevoie.


9. În sala de clasă băncile sunt așezate respectând distanța de 1m între elevi. Elevii vor fi îndrumați să se așeze în bănci respectând oglinda clasei, fără a se mai muta pe parcurs și în alte bănci.


10. Elevii nu vor împrumuta niciun obiect de la ceilalți colegi pe întreaga perioadă a șederii în școală.


Părinţii/aparţinătorii NU vor avea acces în curtea unităţii de învăţământ, cu excepţia cazurilor speciale, pentru care există aprobarea conducerii şcolii.

Comunicarea cu părinţii se va realiza telefonic sau prin mijloace electronice în vederea identificării din timp a semnelor de îmbolnăvire şi a iniţierii măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivitate.

Părinţii au obligaţia să anunţe unitatea de învăţământ cu privire la absenţa elevului în următoarele situaţii:

- Elevul prezintă simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2;
-  Elevul a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2;

-  Elevul este contact direct al unei persoane diagnosticate cu SARS-CoV-2 şi se află în carantină.

 

Va fi, cu siguranță o provocare pentru noi, toți!


Sănătatea copiilor dumneavoastră este o prioritate pentru noi.

Vom încerca să luăm toate măsurile necesare pentru siguranța și bunăstarea acestora!


Vă dorim un început de an școlar frumos, plin de emoții și de clipe minunate!

BACALAUREAT SESIUNEA AUGUST-SEPTEMBRIE 202

Eventualele contestații se depun începând cu ora 14:00 până la ora 20:00.

Adresa de e-mail la care se trimit contestațiile on-line : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Cererea de contestatie se poate descărca de aici: ClickProba E)d) Miercuri 26.08.2020 Repartizare pe săliProba E)c) Marți 25.08.2020 Repartizare pe săliProba E)a) Luni 24.08.2020 Repartizare pe săliAbsolvenții Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna" vor susține probele examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie 2020 la adresa unității din str. Domnească nr.169 începând de Luni 24.08.2020 după cum urmează:

E)a) la Limba și literatura română  24.08.2020

E)c) la Matematică 25.08.2020

E)d) Proba la alegere a profilului și specializării 26.08.2020

ANUNŢDescărcare model cerere inscriere de aici.

 

Perioada de înscriere examen BACALAUREAT 2020 sesiunea august-septembrie este 13-24 iulie 2020 , aceasta se va face conform calendarului la secretariatul unității școlare între orele 8:00 și 14:00 sau pe adresa de e-mail a instituției.

 

CALENDAR SESIUNE AUGUST SEPTEMBRIE

Cereri de înscriere tip pentru examenul de BACALAUREAT 2020 sesiunea august-septembrie

Cerere pentru absolvenţii din SERIA CURENTĂ profilul RESURSE NATURALE ŞI PROTECŢIA MEDIULUI descarcă aici

Cerere pentru absolvenţii din SERIA CURENTĂ profilul SERVICII descarcă aici

Cerere pentru absolvenţii din SERIA ANTEROARĂ descarcă aici

BACALAUREAT SESIUNEA IUNIE 2020

Conform calendarului desfășurării examenului de bacalaureat contestațiile se vor depune la centrul de examen sau on-line  începând de marți 30.06.2020 ora 16:00 până la ora 20:00  și miercuri 01.07.2020 de la ora 8:00 până la ora 12:00

Adresa de e-mail la care se trimit contestațiile on-line : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Cererea de contestatie se poate descărca de aici: ClickÎNSCRIERE ȘCOALĂ PROFESIONALĂ 2020-2021BACALAUREAT SESIUNEA IUNIE 2020

 

Subiectele și baremele se pot descarca din linku-ul următor: Subiecte și bareme

Repartitia la proba E)d) pentru Joi 25.06.2020Subiectele și baremele se pot descarca din linku-ul următor: Subiecte și bareme

Repartitia la proba E)c) pentru Miercuri 24.06.2020Subiectele și baremele se pot descarca din linku-ul următor: Subiecte și bareme

Examenul de bacalaureat 2020 sesiunea Iunie-Iulie incepe LUNI 22.06.2020

 

Candidații se vor prezenta la centrul de examen (COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ "ELENA DOAMNA") începând cu ora 7:30 pâna la ora 8:30, când se va opri accesul candidațior in unitate.

Repartiția la proba E) a)  pe săli o puteți găsi in listele de mai jos: 

 

 

 

 

 

CALENDAR EXAMEN BACALAUREAT 2020 SESIUNEA IUNIE

ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR  PENTRU ABSOLVENȚII DIN SERIILE ANTERIOARE SE VA FACE ÎN PERIOADA 03-10.06.2020, ÎN INTERVALUL ORAR 08:00-15:00

 

 

ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR DIN SERIA CURENTĂ SE VA FACE CONFORM PROGRAMĂRII AFIȘATE MAI JOS

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMARE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT2020 PENTRU ELEVII DIN SERIA CURENTĂ

prezenta elevilor se face doar cu acordul părinților după programul de mai jos:

  

 

 

 

 

 


2020

 

 

INFORMARE PUBLICĂ

Ca urmare a prevederilor Hotărârii nr. 6/09.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, vă informăm că:

SE SUSPENDĂ ACTIVITATEA DE RELAȚII CU PUBLICUL DIN CADRUL COLEGIULUI DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ ”ELENA DOAMNA” GALAȚI, IAR SERVICIILE:

 • SECRETARIAT,
 • CONTABILITATE,
 • BIBLIOTECA ȘCOLARĂ

VOR FI ÎNCHISE ÎN PERIOADA 12 -31 MARTIE 2020.

PETIȚIILE SE POT TRIMITE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ FOLOSIND MIJLOACE DE COMUNICARE LA DISTANȚĂ – POȘTA ELECTRONICĂ LA ADRESA

elenadoamna_gl @ yahoo.com

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

2019

 

Anunț concurs fochist 2019Rezultate concurs ÎNGRIJITOR 2019Rezultate concurs FOCHIST 2019Concurs Fochist 2019Concurs Îngrijitor 2019Examen promovare pe post 2019 

Anunț posturi vacante 2019Concurs Fochist 2019Concurs Îngrijitor 2019Concurs muncitor bucatarie 20192017

Concurs Muncitor Bucătărie 2017 (Reafisare)Concurs Muncitor Bucătărie 2017Concurs Paznic 2017Concurs Fochist 2017Concurs Pedagog Şcolar 2017Concurs DirectorRezultat concurs magazinerRezultat concurs fochistRezultat concurs bucătarRezultate proba scrisă magazinerRezultate concurs secretarRezultate proba scrisă Secretar
Posturi vacante

MagazinerBucătarFochistRezultate selectare dosareAnunţ - Concurs Secretar

Rezultate concurs Pedagog Şcolar