REGULAMENTUL CONCURSULUI INTER JUDEȚEAN JUNIOR MASTER CHEF
ÎNSCRIS ÎN CALENDARUL ACTIVITĂȚILOR EDUCATIVE
REGIONALE ȘI INTERJUDEȚENE 2018, FĂRĂ FINANȚARE M.E.N.
Nr. 24986/2/22.01.2018, poz. 2094
ORGANIZAT DE COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ ELENA DOAMNA GALAȚI
21 MAI 2018
EDIȚIA A II A
GRUP ŢINTĂ: Copiii şi cadrele didactice din învăţământul gimnazial şi liceal de masă și special, din palate şi cluburi ale copiilor.
SECȚIUNILE CONCURSULUI:
SECTIUNEA I: concurs gastronomic, 21 mai 2018
Titlul activităţii: „Junior Master Chef
Activitatea se adresează, prin participarea directă, elevilor din învățământul gimnazial gălățean, care vor crea un desert cu tematică tradițională pe care îl vor expune și o probă de îndemânare, având la bază resurse ale școlii, produse alimentare obținute la atelierele de producție
SECŢIUNEA AIIA: sesiune de comunicări științifice-
proiecte/portofolii transdisciplinare, 21 mai 2018
CONDIŢII DE PARTICIPARE:
Pentru participarea indirectă:
Fiecare cadru didactic va participa cu max. trei lucrări / secţiune;
Lucrările vor fi etichetate :
- titlul lucrării;
- numele şi prenumele elevului;
- clasa;
- instituţia
- numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător.
Jurizarea lucrărilor:
- se va face de către cadre didactice cu experiență în domeniu din învățământul preuniversitar și universitar din Galați
- se vor acorda diplome pentru locurile I, II, III şi menţiuni (25% din numărul total de lucrări) pentru fiecare secţiune şi categorie de vârstă;
- diplomele de participare se vor trimite pe e-mail;
Pentru participare directă:
Concursul va fi organizat în cadrul activităților cu tematică tradițională.
Fiecare cadru didactic va avea o echipă de trei elevi la stand, afiș cu numele echipei;
Lucrările vor fi etichetate pe verso:
- titlul lucrării;
- numele şi prenumele elevului;
- clasa;
- instituţia
- numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător.
Criterii de jurizare
În evaluarea echipelor participante, juriul va lua în considerare următoarele aspecte:
-originalitatea produselor; utilitatea produsului/serviciului; fezabilitatea produsului, calitatea realizării produsului; definirea grupului ţintă de clienţi ai produsului; perspectiva de valorificare a produsului; aspectul profesionist al standului prin materialele expuse şi ținuta participanților, aspectele comerciale ale produsului,
modul de prezentare al echipei în fața clienților .
Se vor acorda diplome pentru locurile I, II, III şi menţiuni (25% din numărul total de lucrări) pentru fiecare secţiune şi categorie de vârstă; diplomele de participare se vor trimite pe e-mail;
- lucrările, plicul autoadresat şi timbrat , fişa de înscriere şi acordul de parteneriat semnat şi ştampilat vor fi expediate pe adresa: Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna Galați, pana la data de 10 aprilie.
-lucrările vor fi expediate pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
- informaţii suplimentare la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CONCURSUL ESTE FĂRĂ TAXĂ!
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Numele şi prenumele îndrumătorului :
Unitatea de învăţământ :
Adresa unităţii de învăţământ:
Adresa unde se doreşte primirea diplomelor:
Telefon
E-mail:
Participanţi:
Nr. crt. |
Numele şi prenumele elevului |
Clasa |
Secţiunea |
1. |
|
|
|
2. |
|
|
|
3. |
|
|
|
4. |
|
|
|
5. |
|
|
|
6. |
|
|
|